A legjobb iPhone tokok az interneten 2021 (frissítve)

Egy különleges ötlet ugrott be nekünk, így hát szokásunkhoz híven, úgy döntöttünk megvalósítjuk azt! Kitaláltuk, hogy készítünk egy annyira egyedi iPhone tokot , mint amilyet még sosem csináltunk. A projekt tavalyi sikerét megismételve, idén 2021-ben ismét a legjobb tokokat hozzuk el nektek Phonebox webshop jóvoltából, akik a tervezést és a kivitelezést a lehető legnagyobb szakértelemmel végzik.

Vegyél te is iPhone tokot, (frissített kiadás)!

Itt az ideje, hogy lerántsuk a leplet, erről a prémium kiegészítőről, mivel az iPhone tok a PhoneBox telefontokokkal foglalkozó áruház jóvoltából kerül mindent megváltoztató átalakításra. Tehát ezúton is köszönjük nekik. Ígérjük, valahogy még megháláljuk ezt a szívességet, és remélem nekik is tetszeni fog a végkifejlet. Az elmúlt egy hetet azzal töltöttük, hogy felkerestük a hazai ecommerce weboldalakat, legalábbis a tech szférában tevékenykedőket. Megkértük őket, hogy küldjék el nekünk a legjobb telefontokjukat, természetesen nem ajándéknak vártuk, hanem megkérdeztük álnéven, hogy melyiket tartják a legjobbnak és szimplán megrendeltük azt!

Prémium Apple iPhone kiegészítők

Gondolom mindenkit furdal a kíváncsiság, hogy minek kéne nekünk ilyen, hiszen éppen ezeknek a grafikáit tervezzük és gyártjuk, több év elteltével, már 2021-ben is.

A megoldás azonban egyszerű. Olyan bestseller ütésálló termékre volt szükségünk, ami valóban sok példányban lett eladva, a maga nemében tökéletes minőségű, tehát nem a leghétköznapibb kiegészítő, mégis hiányzik belőle valami igazán extra tulajdonság.

iPhone tokok eredeti

Azért kell egy ilyen tok nekünk, hogy felspécizzük és létrehozzunk olyat, amilyet még senki sem látott. Exkluzív minőségű, exkluzív aranybevonattal ellátott védőtokot, amilyet még sosem láttatok. A legjobb természetesen az lesz ebben, hogy az iPhone tok elkészültekor kisorsoljuk valakinek, akinek még a nevét, vagy a monogramját is belegravírozzuk. Ezért nektek nem kell mást tennetek, mint… Ne szaladjunk ennyire előre. ( Nyugi, a poszt frissítve lesz a részletekkel 🙂 )

Megbízható iPhone 12 re és 12 Pro-ra is

Szóval a múlt héten kiküldtök a felhívást a legtöbb általunk ismert Apple kiegészítő forgalmazónak, pontosabban webáruháznak! Egy mini versenyt hirdettünk, egyetlen kikötéssel. Kizárólag a legújabb Apple készülékkel akartunk foglalkozni, úgyhogy a jelölt mobiltokok között kizárólag iPhone 12 kompatibilis lehetett.

Ez többek között nekünk is jó, mivel kapunk egy mintát arról, hogy milyen iPhone tokokat szerettek és a forgalmazóknak is, mert kapnak cserébe egy kis reklámot! Az egyszerű szilikontok már kapásból kiestek a mezőnyből, mivel macerás lenne valami prémium fémmel bevonni őket, továbbá elég furcsán nézne ki, ha megsárgulna 2 hét után a TPU anyag a méregdrága tok körül.

Találj rá a legjobb ütésálló szilikontokra!

A beérkezet tokok között voltak nagyon ígéretes termékek, de nagyobb elvárásokat támasztottunk a versenyzők elé, azon túl, hogy szépnek és prémium fogásunak kell lennie. A vásárolt termékeket szétosztottuk a csapatban és a Wildesign minden tagja legalább egy hétig nyúzta azokat. Volt sajnos olyan iPhone tok, amit az elején győztsnek kiáltottunk volna ki, azonban már a rövid távú teszt is megmutatta, hogy nem úgy bírja a strapát, ahogy kellene neki. Ahogy teltek a napok egyre szűkült a termékek listája, míg végül arra a megállapításra jutottunk hogy:

ostrich skin bőrtok

Egyértelműen egy bőrtokra volt szükségünk, abból is valami ütésállóbb típusra, mivel mégiscsak egy olyan telefontokról van szó, aminek van némi funkciója is. Hosszan gondolkodás után olyanra esett a választásunk, amiben van egy beépített fém lapka is, mivel a mostanában divatos autós tartók, már mágneses felépítésűek. Tudjátok. Ezek azok, amik bármelyik pillanatban képesek letörni az autó szellőzőrácsát.

A minőség a legfontosabb

De az esetünkben ez lényegtelen, mivel beszállítói információk szerint nagyon népszerű a cucc, így vétek lenne kihagyni az elkészült termékünkből.  Szóval a győztes tok végül egy valódi marhabőrrel bevont, különleges struccmintázatos tartozék lett. Amikor a futár elhozta nekünk, és kibontottuk, már biztosak voltunk benne, hogy a weboldalról jól választottunk.

Megfelelő fogása volt, tökéletes vonala és hibátlanul illeszkedett a legújabb kisebb Apple készülékre. Külön köszönet érte, hogy nem egy darabot küldtek! Na most pedig itt az ideje annak, hogy nekiessünk az átalakításnak. Elég nagy munka vár ránk, így senki ne várja azt, hogy 2 nap múlva jelentkezünk a végleges megoldással, de ígérem, hogy minden egyes lépésünket, amivel közelebb kerülünk ehhez az egyedi védelemhez, rögzíteni fogjuk.iphone x tok 1

Valószínűleg a toknak a külső héját, ami jelenleg TPU anyagú, cseréljük le valami sokkal exkluzívabb anyagra, azonban belül fogunk hagyni egy hajszál vékony réteget, hogy a legérzékenyebb Jet-Black telefonnal is nyugodtan használható legyen ez az iPhone tok. Mert ugyebár az idei készülék kiáltható ki talán minden idők legérzékenyebb Apple okostelefonjának, aminek mindenképpen szüksége van valami ütésálló tartozékra.

A legújabb tokok elérhetők Xiaomi készülékekre is

A legjobb mobiltelefon tok webáruházat böngészve láthatjuk, hogy már a legjobb Xiaomi telefontokok is elérhetők és megvásárolhatók a kínálatban. Ezek a tokok prémium védelmet nyújtanak legújabb mobilod minden szegletének, így többet nem kell aggódnod azon, hogy mikor töröd össze a kijelződ egy óvatlan mozdulattal.

Mint a legötbb védelemnél, itt sem érdemes a legolcsóbbat választani, mert a drágább minőségi tokok piacra dibását a legkülönfélébb töréstesztek előzik meg, amiknek köszönhetően a te telefonod is nagyobb eséllyel vészel át egy zuhanást!