Samsung S8, és Galaxy Note vs iPhone 7

A szerencse Samsung Galaxy Note 7 megakadályozta a katasztrofális érkező India. Most a Galaxy S8 lehet az okostelefon a fogyasztók számára, hogy felejtse el, és megbocsátani. Technológiai média világszerte nevezik a fegyverszünetet Samsung Galaxy elfogadta, hogy a S8 megérdemel egy esélyt.

Azonban személyesen, én mindig szkeptikus, hogy a Galaxy S8 réteg, és persze, tartson biztonságos távolságot, ha a töltés. Míg a Samsung akarja, hogy mindenki előre, de ez nem történik meg olyan gyorsan.

Indiában, a Galaxy S8 súlyosan megzavarja az első iPhone vásárlók, míg a legújabb iPhone 7 kezdődik Rs 50.000. Ez azért van, mert a legtöbb iPhone vásárlók először opt iPhone 7 nem engedhetik meg maguknak az iPhone 7 Plus. Ez olyan, mint az egyensúlyt, amely a legújabb iPhone és a megfizethetőség.

E Samsung Galaxy S8 a legjobb kijelző az üzleti életben. Bár vannak viták a „kérdés Red Tint” a felülvizsgálat egység nem. Ügyeljünk arra, hogy a telefon a vásárlás előtt, ha lehet. Ellenkező esetben, a Samsung felismerte, és a megoldás úton van. A legtöbb felhasználó számára, a megvalósítása a „vörös szín” nehéz lenne.

A Samsung Galaxy S8 ívelt képernyő + Quad HD Super AMOLED 5,8 hüvelyk. Ez felbontást kínál 1440×2960 ​​pixel 570 PPI. A felbontás lehet változtatni a Quad HD + (WQHD +) vagy Full HD + szükség.

Annak ellenére, hogy a lakhatás nagyobb kijelző 5,8 hüvelyk, a Galaxy S8 felszabadítással valóban kisebb, mint a Galaxy S7 5.5 hüvelyk. Miközben a karcsúság a Galaxy S8, Samsung sikerült olyan sík vissza anélkül kiemelkedés közelében, a hátsó részen a kamera.
A képarány 18: 9 a Galaxy S8 megváltoztatta az okostelefonok egyaránt. Ahhoz, hogy egyfajta széltől szélig, Samsung bevezette a „termés”, mely segít minden tartalom (videók vagy alkalmazások / játékok), hogy elfoglalja az egész képernyőt, megszünteti a fekete sávokat érezte mentén ívelt része.

A fordítás minősége lenyűgöző, és kiderül, kivételes. A virtuális Home gombot más. Ugyancsak érzékeny a nyomásra és rendszeresen tartanak Google megnyomva Wizard.
Galaxy S8 tápellátását egy okta-core processzor Exynos 8895 4GB RAM és 64 GB-os belső tároló, amely bővíthető akár 256 GB. Összességében, ez egy sima Android telefon. Még nem szembesültek nagy teljesítményű probléma alatt időnket a Galaxy S8. A telefon felmelegszik egy kicsit a játék során, és betöltés, de lehet figyelmen kívül hagyni.

Az okostelefon fut az Android OS 7.0 Nougat. Samsung végre megtisztította TouchWiz felület. Ez egyszerű, ingyenes felduzzasztott és sima használni. Samsung adunk Microsoft Office alkalmazások, amelyek hasznosak, de sajnos nem tud megszabadulni tőle.
A Galaxy S8 kiváló multitasking élményt nyújt közös elképzelés képernyőn. Könnyedén vagy játék videók egyetlen képernyőn, miközben beszélget valakivel WhatsApp.

A képernyőkép a Galaxy S8 öröm. Tudod csak lerakó a pálma, hogy egy screenshot (szintén elérhető az S7 board), vagy csak rendszeres készülék gombjait. Ennél is fontosabb, a görgető rögzítés rögzítési funkció lehetővé teszi, hogy lépjünk a teljes képernyőt, és hogy egy screenshot hosszú.