Így zárd be az összes Safari lapot egyszerre

Az iPhone szoftverében nagyszerű tippek és trükkök vannak elrejtve. Legyen szó akár egy dokumentum beolvasásáról harmadik féltől származó alkalmazás nélkül, vagy a hátlapon lévő Apple-logó másik gombként való használatáról, van néhány kiváló gyöngyszem, amely mindent megkönnyít.

Van egy funkciónk, amiben az iPhone legjobb tippjeit és trükkjeit gyűjtjük össze, de itt most arra koncentrálunk, hogyan zárhatod be egyszerre az összes Safari-fület az iPhone-on.

Lehet, hogy már tudod, hogyan kell ezt csinálni, de ha nem, akkor is szívesen látunk, mert ez a kis trükk az egyik kedvencünk.

Hogyan lehet egyszerre bezárni az összes iPhone Safari-fület

Ha olyan vagy, mint mi, és több Safari-fülke van nyitva, akkor az összeset egyenként bezárni nagyon sokáig tarthat. Nekünk már 246 volt nyitva.

Ha van olyan lap, amelyet nyitva szeretne tartani, akkor is külön-külön kell bezárnia őket – vagy feljegyezheti ezeket, és később újra megnyithatja őket -, de ha az összeset egy csapásra szeretné bezárni, akkor itt van, hogyan:

Nyissa meg a Safari alkalmazást az iPhone-on

  • Nyomja meg és tartsa lenyomva a jobb alsó sarokban lévő négyzeteket.
  • Koppintson a “Minden [x] lap bezárása” gombra.
  • Erősítse meg a “Minden [x] lap bezárása” lehetőséget.

Hogyan zárhatod be a Macen megnyitott Safari lapokat iPhone-odról?

Ha a MacBook ugyanabba az Apple ID-ba van bejelentkezve, mint az iPhone, akkor a Safari alkalmazás megnyitásakor, és a jobb alsó sarokban lévő két négyzetre koppintva a MacBookon megnyitott oldalak listáját látja az iPhone-on megnyitott oldalak alatt.

Az iPhone-odról nem lehet egyszerre bezárni őket, de a listában lévő egyes lapokon jobbra-balra húzva megjelenik a “Bezárás” opció, amelyre kattintva az iPhone-odról bezárhatod a Mac-odon.

Hogyan nyithat meg egy privát böngészőfület a Safariban iPhone-on?
A Safari privát böngészési módja lehetővé teszi a webhelyek látogatását anélkül, hogy a Safari megjegyezné, milyen oldalakat látogatott meg, a keresési előzményeket vagy az automatikus kitöltési információkat, amikor bezárja a lapot.

Ha privát böngészési lapot szeretne nyitni a Safariban iPhone készülékén, kövesse az alábbi lépéseket:

  • Nyissa meg a Safari alkalmazást az iPhone-on
  • Nyomja meg és tartsa lenyomva a jobb alsó sarokban lévő négyzeteket
  • Válassza az ‘Új privát lap’ lehetőséget
  • A négyzeteket egyszer megérintheti, a bal sarokban lévő ‘Privát’ feliratra koppintva kiemelheti, majd a középen lévő ‘+’-ra koppintva megnyithat egy új Privát böngészési lapot.