Milyen telefontokot válassz az új iPhone-hoz?

A legújabb telefontokok olyan védelmet nyújtanak, amellyel meg kell őrizniük a telefon eredeti megjelenését és megjelenését, miközben minimalizálja a kopást. A mobiltelefonok esetében különböző anyagokat használnak előnyökkel és hátrányokkal

Annak eldöntéséhez, hogy melyik a mobileszköz legjobb mobiltelefon-tartozék, a leggyakrabban használt anyagok listáját összeállítottuk az előnyökkel és korlátozásokkal együtt.

Az átlag felhasználó számára a nyersanyag választását erősen befolyásolják olyan tényezők, mint a megjelenés, a környezet, az egyszerű használat, a költségkeret és a karcolásoktól való védelem. A legnépszerűbb anyagok a fém, a fa, a műanyag, a bőr és a szálak.

telefontok típusok

Műanyag tokok

A műanyagok az egyik leggyakrabban használt, olcsó és tartós anyagok a mobiltelefonok számára. A mobiltelefonok sokféle műanyagot tartalmaznak, a poliuretán és a polikarbonát a legnépszerűbb. A műanyag tok a telefon stílusának és személyiségének köszönhetően megvédi a karcolásoktól, lyukaktól, repedésekből, forgácsokból és kisebb hibákból.

iPhone tokok poliuretánból

A poliuretán alacsony költségű mobiltelefon tok, amely gyakran puha vagy kemény formában kapható. A műanyag könnyen alakítható a kívánt alakra és könnyen újrahasznosítható. A formázás egyszerűsége miatt a műanyag mobiltelefon tok számos egyedi mintával és mintával rendelkezik.

előnyök

Más esetekhez képest olcsó

Jó védelmet nyújt

Könnyű testre szabni, díszíteni és hozzáadni extra funkciókat

Könnyű tartani, megragadni vagy csúsztatni egy impulzusba vagy zsebbe

Hátrányok

Egyszerű megjelenés

Furcsa szaga van

Nem fenntartható

Megfelelő védelemhez megfelelő párnázó anyagot kell biztosítani

Kevésbé tartós

Merev és valószínűleg megtörik vagy megszakad, ha kemény felületekre vagy tárgyaknak van kitéve.

Polikarbonát hátlapok

A polikarbonát kemény, tartós és könnyű műanyag, amely maximális védelmet biztosít a cseppecskék ellen. Erõssége miatt az anyag megfelelõ számos erõs termékhez, például golyóálló üveghez, tartályokhoz és szemüveghez.

Általában bevonatokat vagy adalékanyagokat adnak az anyaghoz az UV sugárzás és a karcolás elleni védelemhez. A polikarbonát burkolatok védik a mobiltelefont a legfeljebb 20 méteres nehéz esésekből.

előnyök

Hatalmas erő

vékonyabb

testreszabható

Nagy ütésállóság

A forgácsolással, repedésekkel és karcolásokkal szembeni ellenállás

Hátrányok

A hosszú napsütés miatt hajlamos megváltoztatni a színeket

Ez egy kicsit nehézkes

csúszós

Nem stílusos

A szennyeződés könnyű és valószínűleg zsír, izzadság és ujjlenyomatok, így a telefon kevésbé polírozott

Karbon telefon és iPhone tokok

A szénszálas anyagot széndarabok hajtogatásával készítik, hogy nagyon könnyű anyagot alkossanak, ami még erősebb az acélnál. A szénszálas mobiltelefonok a legdrágábbak, de a költségeket a kifinomult szőtt megjelenés, az alacsony súly és az anyagok ereje indokolja.

A szénszál nagyon vékony, de kiváló védelmet nyújt a karcolások és egyéb gyakori sérülések ellen. A mobiltelefon tokok szénszálból készülnek, és ideálisak a mobiltelefonok közepes cseppekből beton és más kemény felületek tárolására.

előnyök

Nagyon vonzó

Nagyon vékony és könnyű

Nagyon erős

tartós

Hátrányok

Korlátozott minták és színek

Ez nagyon drága