Nézzük mit tud az egyik legjobb iPhone X tok

Ez egy tiszta tok, amelynek kemény műanyag héj és gumi oldalai jönnek létre a kijelző védelme érdekében. Ez egy beépített kickstand, amely fekvő módban működik, ami szép, ha sok videót nézel, de nem szeretem a kickstand megjelenését. Az tok nem szuper vékony, nem túl vastag, és rugalmas oldalak miatt gipsz. Világos, és nagyjából láthatóvá teszi az iPhone X széleit. A gombokat könnyű megnyomni, és bár ez nem a leginkább védett tok, amit nézek, megfelelő védelmet kell nyújtania a cseppekről.

Összehasonlítjuk a legjobb iPhone X tokokkal

A Slim Armor CS hasonló a Tough Armor designban, és úgy tűnik, hogy ugyanolyan szintű védelmet kínál, de hátul nem rendelkezik az Apple logó kivágásával. Ehelyett van egy kemény műanyagdarab, amely lecsúszik, hogy lehetővé tegye kártyák tárolását. A dia mechanizmus egy kicsit törékeny, és én megtörni az egész tokot egymástól egyszer a felülvizsgálat alatt, így ez valami érdemes szem előtt tartani. Nem tudom, hogyan fog tartani az idő múlásával. Nem tudom, miért nevezik a tokot masszívnak, mert nem érzi magát masszívnak. Ez egy puha, rugalmas gumiból készült, ami talán egy kicsit túl sima és vékonyabb, mint a Phonebox.hu-n is kapható más iPhone X tokok, mert nincs további kemény műanyag hátlapja, vagy hybrid felépítése. A szalag túlmutat a kijelzőn (amely nem túl magas), és védi a fényképezőgépet, valamint az összes gombot. Nem érzi magát olyan védőnek, mint a Tough Armour, de vastagabb, mint a Slim Fit, anélkül, hogy túlságosan nagy lenne, tehát egy tisztességes kompromisszum a védelem és a vékonyság között. Az Apple logó hátulján van kivágás.

Melyik iPhone X védelmet válasszuk?

Ha nem szereted az Ultra Hybrid S keményebb tokját, az Ultra Hybrid az Ön számára. Ugyanaz, de elhagyja a kickstandot. Az Ultra Hybrid tokok világosak, de különböző színárnyalatokat kínálnak. Mint az Ultra Hybrid S, ez egy kemény műanyag héj, gumírozott oldalával, amely jó tapadást biztosít. Az Ultra Hybrid és az Ultra Hybrid S az út közepén helyezkedik el, amelyek nagyobbak, mint néhány vékony tok, de nem túl nagyméretűek, hogy rombolják az iPhone X designját.

iphone x tok 1

Szeretem a minimális tokokat, így ez volt az egyik kedvencem. A Vékony illesztés egy vékony héj, amely kemény, sima, durva anyagból készül, amely könnyen befogható. Az iPhone X felső és alsó részét nyitva hagyja, és egyáltalán nem zavarja az átfedést, így ez jó választás azoknak, akiket az alsó ajkánál aggaszt. Az összes gomb is ki van téve, így nincs interferencia a gomb használatával, és van egy nagyon karcsú perem, amely megvédi a kijelző oldalait, amikor az iPhone arcát látja. Hátulról van egy kis védő perem a kamera körül. Ez az ajtó védelmet nyújt a hátsó karcolásoktól, és védelmet nyújt a kis cseppek ellen, de feltétlenül szuper könnyű védelmet nyújt. Ez az iPhone x tok kis mennyiséget ad hozzá az iPhone-hoz, mivel csak 0,5 mm vastag.

A Neo Hybrid az átlagos félig védő tok, amely közepes vastagságú. Nem olyan vékony, mint a Vékony Fit, de nem olyan vastag, mint például az OtterBox szimmetriája. A Neo Hybrid tok műanyag szegélyű rugalmas gumiból készül, míg a Neo Hybrid Crystal tiszta, kemény műanyagból készült, és az iPhone X szélei eltakart szélein némi gumi jelenik meg. Mindkét tokban jó tapadást és megjelenítési védelmet nyújtanak perem formájában, de az perem nem egészen az iPhone X körül, beleértve a kijelző alját is. A gombok fedettek, de továbbra is könnyű nyomni, és a vastagabb határokat figyelembe véve mindkét tokban úgy érzik, hogy megfelelő védelmet nyújtanak.

iphon x tok 2

A Tough Armor egy másik iPhone X tok, amelyhez egy kickstand tartozik, amely akkor működik, amikor az iPhone X fekvő módban van. Puha, rugalmas gumiból készül, amelyet hátul és az alsó oldalak kemény műanyaggal megerősítettek. Általánosságban, bármi, ami a “páncél” kifejezéssel egy kicsit nagyobb, mint az átlagos tokban, és ez igaz az tokra. A gombok le vannak fedve, de könnyű nyomni, de ez kevésbé gúnyos, mint a többi Spigen tok. Elég vastag, vastag keretekkel a kijelző körül. Ezek az előlapok nem túl magasak, így ha egy kicsit megzavarja a fenékcsúszást, könnyű megszokni. Ez a tok körülveszi a fényképezőgép bemélyedését, és van egy kivágás az Apple logóra. Nem vagyok nagy rajongója a designnak, de határozottan védekezőnek érzi magát.

iphone x tokok 3

A Hybrid Armor hasonló a Slim Armour CS és a Tough Armourhez. Rugalmas gumikesztyű, amelynek hátulján kemény műanyag héj található. Mindezekkel a páncélos tokokkal, amelyek műanyagból is vannak, a műanyag darab kikerül. Ezzel szemben véletlenszerűen jön ki, és nem tapad jól, ami minden bizonnyal irritáció lehet minden nap. Ez olyan vastag és védő érzést érez, mint a Tough Armor, úgyhogy úgy tűnik, hogy jól fog tartani a cseppekben. Ebben a tokban a bekapcsoló gombot könnyen megnyomhatja, de a hangerőszabályzó gombok kevés ellenállást kínálnak. Megvédi a fényképezőgépet, van egy Apple logó kivágása, és az egész körüli védelmet biztosítja egy peremmel, hogy a kijelzőt biztonságban lehessen nézni.