Teszteljük az iPhone tokokat

Attól függően, hogy mely iPhone modellt választottad, legyen az iPhone 6, 6 Plus, 6s vagy 6s Plus-okostelefonon valószínűleg került legalább néhány száz dollárba. Általában védje mindenütt, így kivédi az esetleges szerelési költségeket.

Az iPhone tokok egyik legfontosabb jellemzője, ami minden esetben igaz, hogy képes megvédeni a készüléket a karcolások, különböző horpadások, és egyes modellek, hajlítását vagy törött képernyőjét.

De bizonyos esetekben hasznos funkciókat is rejthetnek, mint például a kártya tartók, vízálló védelem, vagy akár extra akkumulátor idő, és egy lehetővé is teszi, hogy egyedivé varázsold az iPhone.

Figyelmeztetés:

iPhone 6 / 6s 6 Plus / 6s Plus tokok, több szempontból sem illenek az új iPhone 7 és 7 Plus készülékházára. Az új telefonokban áthelyezésre került a kamera, és a portok a készülékház alján kissé eltérő képet mutatnak. Sajnas a legtöbb iPhone 6-hoz vásárolt kiegészítő nem fog illeszkedni az iPhone 7-re.

Tapasztalt kollégáink már száz órát töltöttek az elmúlt néhány évben iPhone tokok között, különböző helyzetekben tesztelve azokat. Már összegyűjtöttük kedvenceinket alábbiakban.

Általában azt keressük a tokok között, amelyek megfelelő védelmet nyújtanak az iPhone készüléknek anélkül, hogy túl nagyra növelnék a méretét, vagy túl sok felesleges díszítést használna. A sarkakain elhelyezett rezgéscsillapító azonban azért fontos, mert az nagyobb hatékonysággal védi a telefont.

Sok toknál fontos szempont az is, hogy a tok a kijelző vonala fölé nyúljon, ezzel megvédve a kijelzőt a karcolódásoktól, ha az asztalra arccal lefelé helyezzük el.

Miért halgass ránk?

Mi voltunk a tartozékok beszerzői az egyik nagy mobiltelefon tartozék áruházban több, mint három évig. Munkáink során több, mint 1000 különböző terméket próbáltunk ki. Ez a szám több generációnyi Apple eszközt fed le, az iPhone 4 és az iPad mini 4 között mindent. Azt már valószínűleg kezelni több iPhone tokban, mint bárki a világon, úgyhogy van egy különösen tapasztalt nézőpont amiket alkalmazunk a termékek tesztelése és átvizsgálása közben.

Az igazság az, hogy rengeteg jó iPhone tok közül lehet választani, a valóban rossz tok igazából egy nagyon ritk. De keres egy néhány esetben, vannak speciális igények. Így igyekeztünk olyan modelleket választani, amelyek megfelelő védelmet nyújtanak a telefonnak anélkül, hogy felesleges díszítés lenne rajta.